header
GreekEnglish (United Kingdom)
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝΕπισκέπτες

Έχουμε 48 επισκέπτες συνδεδεμένους
PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 05 Αύγουστος 2010 22:42

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 

Η αναπτυξιακή πορεία της ΣΕΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ συνεχίζεται και αυτό το έτος με οργανική ανάπτυξη και νέες συνεργασίες.  Η παρουσία μας στη Βόρεια Πελοπόννησο ενισχύθηκε με πλήθος καταστημάτων στην περιοχή Καλαβρύτων και Αιγίου.  Στην περιοχή Κυπαρισσίας Μεσσηνίας αποκτήσαμε νέο, δυναμικό συνεργάτη και ήδη εξυπηρετούμε σημαντικό αριθμό παραγωγών αποβλήτων.  Στη Λαμία, αποκτήσαμε βάση και συνεργάτη και εδραιώνουμε την παρουσία μας με συλλογή και εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν τον χειμώνα.  Στη Σύρο, επεκταθήκαμε και στη συλλογή οικιακών μαγειρικών ελαίων και λιπών, με πρόσκληση από τον Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων του νησιού, αφού είχε προηγηθεί η εγκατάσταση επί έτος τριών κάδων οικιακής συλλογής σε πολυσύχναστα καταστήματα του νησιού και μαθεύτηκε το νέο.  Στην Σίφνο, ο Σύλλογος Εστιατόρων συνεργάστηκε μαζί μας για δεύτερη χρονιά, αυτή τη φορά με επιτόπιο αξιόλογο συνεργάτη μας, ο οποίος εξυπηρετεί με ζήλο το περιβαλλοντικό συμφέρον του νησιού.  Στις Σπέτσες, η 3ετής πλέον δραστηριότητά μας αρχίζει να βαθαίνει και σε άλλους τομείς, συνεισφέροντας στην συνολικότερη εξυπηρέτηση του νησιού για διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών.  Στην Τήνο, η κάλυψη του νησιού διαρκώς αυξάνεται.  Τέλος, στη Σκιάθο, καταστήματα και ξενοδοχεία βρίσκουν στις υπηρεσίες μας συνέπεια και εξυπηρέτηση, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου και τις φιλότιμες προσπάθειες της Υπηρεσίας Καθαριότητάς του.  Το δίκτυο των Αθηνών ολοένα απλώνεται, εδραιώνεται και βελτιώνεται, διαδίδοντας μαζί του μια υψηλής στάθμης υπηρεσία και υπευθυνότητα στη διαχείριση των χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων και λιπών.

Όλη αυτή η προσπάθεια έχει υψηλό κόστος σε πόρους και χρόνο, αλλά αρχίζει πια να αποδίδει ορατή πρόοδο στην εξυπηρέτηση των παραγωγών λιπαρών αποβλήτων και έτσι να βελτιώνει τις συνθήκες καθαριότητας των καταστημάτων εστίασης και το τουριστικό προϊόν της χώρας.

Τα σχέδιά μας είναι μακρόπνοα και τα υπηρετούμε με επιμονή και φροντίδα.  Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας...

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2010 10:37
 
PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2009 00:07
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες μεταφράσεις.

ECOLIFE 2009 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ζωηρό ενδιαφέρον έδειξαν οι επισκέπτες της έκθεσης ECOLIFE 2009, 28-31 Μαΐου, για το περίπτερο της ΣΕΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.  Το θέμα του περιπτέρου ήταν η συλλογή τηγανελαίων από ιδιώτες στο ίδιο τους το σπίτι ή μέσω μιας σειράς Στεκιών Ανακύκλωσης Τηγανελαίων (Used Cooking Oil HOT SPOTS) στις γειτονιές τους.

Ιδιώτες, εκπρόσωποι Δήμων, ιδιοκτήτες καταστημάτων-υποψηφίων Στεκιών Ανακύκλωσης Τηγανελαίων ενημερώθηκαν για τη νέα αυτή υπηρεσία της ΣΕΛΑΣ, η οποία ήδη δραστηριοποιείται από το 2007 στη συλλογή τηγανελαίων από επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με σταθερά ανοδική πορεία.  Κάποιοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αποθέσουν τα τηγανέλαιά τους επιτόπου στον ειδικό κάδο της ΣΕΛΑΣ και να παραλάβουν χαρακτηριστικό ενεπίγραφο χωνί, ως ελάχιστη προτροπή για οικιακή συλλογή.

Η ΣΕΛΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ καινοτομεί σταθερά από το 2007, με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των παραγωγών αποβλήτων που έχουν ευαισθησία στο θέμα ανακύκλωση.  Είναι αδειοδοτημένος συλλέκτης, εγγεγραμμένος στο Μητρώο του ΥΠΕΧΩΔΕ, με δραστηριότητα στην Περιφέρεια Αττικής και αυξανόμενα στις περιφέρειες Ν. Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Νήσων Ιονίου και Θεσσαλίας.  Το λάδι της ΣΕΛΑΣ οδεύεται αποκλειστικά προς βιοντίζελ.  Το έργο της ΣΕΛΑΣ ωφελεί διπλά τον τόπο, διότι με αυτό απομακρύνεται για πάντα ένας ύπουλος ρύπος ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η απεξάρτηση της χώρας από το μη ανανεώσιμο πετρέλαιο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2010 14:42
 


Αναζήτηση

Δημοσκόπηση

Έχετε κάνει ποτέ Ανακύκλωση:
 

Tell a Friend